Jeftino iz Beograda za Cirih

Želim putovati jeftino iz Beograda za Cirih. Otišla bih recimo devetog aprila, a vratila se osmog maja. Koja je cena karte. Zahvaljujem na odgovoru. Biserka Klać, Novi Sad

Posetilac: Biserka Klać, Novi Sad
Datum: 22.03.2019
Grupa: Avio karte

Jeftino iz Beograda za Cirih

Poštovana gospođo Klać,

Jeftino iz Beograda za Cirih možete putovati ukoliko koristite usluge kompanije Swiss. Da biste putovali jeftino iz Beograda za Cirih potrebno je da avionsku kartu kupite mesec-dva pre putovanja. Za tražene termine putovanja ( 09.04.19-08.05.19.) cena povratne avionske karte jeftino iz Beograda za Cirih sa svim taksama po putniku iznosi 12692 dinara. Da biste jeftino iz Beograda za Cirih putovali po ovoj ceni potrebno je da kupovinu karte izvršite što pre zato što su cene avionskih karata podložne promenama. Za sve dodatne informacije u vezi avionske kartej eftino iz Beograda za Cirih možete nas pozvati na broj telefona 011/32-23-111. Želimo Vam srećan put!


Red letenja na liniji Beograd Cirih

- Odlazak iz Beograda u Cirih:

Polazak je u 14:40h. Sletanje je u 16:30h. Let traje 1h50min.

- Povratak iz Ciriha u Beograd

Polazak je u 06:55h. Sletanje je u 08:35h. Let traje 1h40min.

 Putno zdravstveno osiguranje za putovanje u Švajcarsku

Za svako putovanje, pa tako i za putovanje na liniji jeftino iz Beograda za Cirih našim putnicima preporučujemo da sebi i saputnicima obezbede putno zdravstveno osiguranje. Vaše putno zdravstveno osiguranje možete kupiti NA OVOM LINKU.